¤ Sherlock Holmes: A Game of Shadows ¤
Köszöntő

Üdvözöllek az első gportalos Sherlock Holmes film rajongói oldalon. Itt mindent megtudhatsz a 2009. decemberében és 2011. decemberében megjelent Arthur Conan Doyle regényei alapján készült filmekről, melyek teljesen új formában mutatja be a népszerű detektívet. Állítólag jön a 3. rész is! Nézz körül az oldalon, tudj meg minnél többet a filmekről, színészekről és az íróról.

 

 
Navigation

¤01¤ Főoldal - frissek, hírek a filmről és színészeiről

¤02¤ Menü - Tudj meg mindent a háttérről

¤03¤ Gallery - Rengeteg kép a filmből

¤04¤ Videók - Nézd meg a filmet itt az oldalon

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2009-12-16
 
Hivatalos oldalak

 
Lájkold!

 
Elite Affies


//sherlock-holmes.gportal.hu/portal/sherlock-holmes/image/gallery/1423233021_79.jpg


Képre vár: marvelavengers.gp,

Helyek száma: 21/12 hely szabad

Szabályok

 ¤ jelentkezz a chatben!
 ¤ "én is - te is" játékszabály!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, lekerülsz!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt! Vannak akik a lájkolásomat élvezik, azokra nem feltétlenül érvényes az összes szabály!

(Jelentkezz bátran a chatbe, 99% hogy kikerülsz.)

 
Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

Mark Strong annyira berúgott James Bond-meghallgatása előtt, hogy elbukta a főgonosz szerepét

2021.09.24. 19:52, Fawkes
Forrás: IGN.hu

Mads Mikkelsen az a kortárs színész, akit arcrendezése, kiállása, hűvös játéka miatt gyakran kér fel Hollywood negatív hősök szerepére, így például a 2006-os Casino Royale-ban is ő játszotta a gonosztevőt, aki szó szerint alaposan megmogyorózta szegény James Bondot. A brit Mark Strong Mikkelsenhez mérhető annyiban, amennyiben neki is "rosszfiús" arca van, és ő is gyakran formál meg antagonistákat, dán színészkollégájához hasonlóan játszott szuperhősfilmben is (Shazam!). Sőt, Strong is lehetett volna Bond-gonosz, de nagyon elszúrta a dolgot: a meghallgatás előtt jól berúgott, és ezért Daniel Craiget teszi felelőssé.

https://www.joblo.com/wp-content/uploads/2021/06/mark-strong-bond-villain-daniel-craig-drunk.jpg

A brit Sky 1 csatorna There's Something About Movies című showműsorának aktuális epizódjában (forrás: Express) a Szörnyella kapcsán (mert hogy ebben is szerepel) Mark Strong volt a sztárvendég, és ebben mondta el a cinkes meghallgatás történetét. Strong Alan Carr műsorvezető kérdésére válaszolt: történt-e már vele olyan, hogy egy meghallgatásra felkészületlenül ment el. Az egyik meg nem nevezett James Bond-filmet hozta fel a Pierce Brosnan-érából, tehát az 1990-es évekből. Állítása szerint szépen megtanulta a gonosztevő szövegeit, és ezt szerette volna megünnepelni. Ám az egy pohárkából több pohárka lett, és ezt követte a másnap. Mármint a MÁSNAP, azaz a totális rosszullét az ébredés után.

Persze Mark Strong nem tehetett mást: fogta magát, és elment a meghallgatásra. Természetesen pokoli élmény volt számára az egész: 8 ember ült vele szemben a teremben, ami persze normál helyzetben egy színész számára nem jelenthet nagy gondot, de egy átmulatott éjszaka után már annál inkább. Úgyhogy Strong el is felejtette minden szövegét, minden összemosódott a valószínűleg lüktető fejében. "Izzadtam, rettentő élmény volt, de tényleg tanultam belőle. Ám ironikus módon az, akivel maki részegre ittuk magunkat nem más volt mint Daniel Craig. Úgyhogy őt hibáztatom!" – mondta természetesen nem egészen komoly hangnemben a színész. Persze akkor még Craig is messze volt attól, hogy magára öltse a 007-es ügynök öltönyét, és őfelsége megbízásából vedelje a Martinit. Egyébként a két sztár nagyon is jóban van, sőt Daniel Craig Mark Strong fiának a keresztapja.

https://imagesvc.meredithcorp.io/v3/mm/image?q=85&c=sc&poi=%5B735%2C30%5D&w=1500&h=750&url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F6%2F2021%2F06%2F05%2Fmark-strong.jpg

Hamarosan a Craiges James Bond-érának is vége: a nálunk szeptember 30-án a mozikba kerülő Nincs idő meghalniban utoljára láthatjuk a színészt 007-es ügynökként. Egyébként annyi bizonyos, hogy Mark Strongból jó Bond-gonosz lenne, és egyébként korábban kifejezte vágyát, hogy játsszon is a 25. James Bond-filmben. Talán majd egy másikban! A 007-es ügynök amúgy az Amazonhoz került az MGM-felvásárlás után, és emiatt aggódnak is sokan a sorsáért.

Kevin Feige: "Robert Downey Jr. szerződtetése volt az MCU legnagyobb kockázata"

2021.08.26. 09:59, Fawkes
Forrás: IGN.hu

Szeptember 2-án mutatkozik be a mozikban az MCU ázsiai származású új szuperhőse, Shang-Chi. A film díszbemutatóját már megtartották Hollywoodban, és Kevin Feige is nagyban promótálja azt. A stúdióelnök a napokban rengeteg interjút ad, és ezekben természetesen a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája mellett gyakran szóba kerül a moziverzum múltja és jövője is. Tegnap hoztuk le mi is, hogy Feige az új filmet Kínában ért támadásokra reagálva arról is beszélt, hogy nem a címszerepet játszó Simu Liu szerződtetése az első alkalom, amikor egyeseknek nem tetszik a stúdió színészválasztása, ugyanis anno Robert Downey Jr. szerződtetése miatt is kritizálták őket. A Marvel-főnök most egy újabb interjúban beszélt arról, minek köszönhető az, hogy a stúdiónál meg mernek hozni kockázatos döntéseket a színészek kiválasztása során.

Kevin Feige: "Robert Downey Jr. szerződtetése volt az MCU legnagyobb kockázata" - A Vasember

"Szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, a korai Pókember- és X-Men-filmek munkálataiban is részt vettem" - idézte fel az MCU indulása körüli időket Feige. "De akartunk csinálni egy Vasember-filmet. És azt gondolom még ma is, hogy Robert Downey Jr. szerződtetése volt az MCU legnagyobb kockázata. Egyszerre volt a legkockázatosabb és a legfontosabb dolog Mavel Moziverzum beindítása szempontjából. Robert nélkül nem lennénk ma itt, ebben biztos vagyok." A színész a 2008-as A Vasemberben bújt először Tony Stark páncélzatába, ez a film indította be a magát minden idők egyik legnagyobb mozis franchise-ává kinövő MCU-t. Persze Robert Downey Jr. neve akkor már rég nem volt ismeretlen a nagyközönség számára, de az ezredforduló környékén többet lehetett olvasni önpusztító életmódjáról és börtönbüntetéséről, mint a filmjeiről.

A kétezres évek közepére azonban összeszedte magát, de még mindig nem tartozott Hollywood legfényesebben ragyogó csillagai közé akkor, amikor a Marvel Studios úgy döntött, hogy vele indítja be a moziverzumot. "Nagyszerű színész volt. Mindenki tudta, hogy nagyszerű színész. De nem akciósztár. Nem feltétlenül ő volt a legnagyobb sztár. Már korábban is elmondtam ezt, de hamar rájöttünk, hogy a [valódi] kockázat az lett volna, ha nem szerződtetjük. Jon Favreau-nak [az első két Vasember-film rendezője] volt egy víziója a filmről és Robertről abban a szerepben. Ez a döntés, és az ezt követő siker pedig szerintem megerősített minket a további kockázatos választások meghozatalában is."

Vasember, azaz Robert Downey Jr. is felvette a kesztyűt

2021.08.10. 20:40, Fawkes
Forrás: Index.hu

Leonardo DiCapriót követve Robert Downey Jr. is felhasználva a hírnevét, beleáll a klímaváltozás elleni küzdelembe. A színész az Instagram-oldalán szokta megosztani azokat a szervezeteket, amelyekkel összeállva próbálja Földünket élhetővé tenni. Downey nemrég a BBC Tech Tent címen futó podcastjében beszélt arról, hogy itt az ideje annak, hogy a képregényes gonoszok helyett egy valóban a világot fenyegető problémával vegye fel a harcot.

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3646/36468/364683/36468365_12fc87be1aa31aa646b4432a1e6f4a0f_wm.jpg

2019-ben hozta létre a Footprint Coalition befektetési alapot, amely a gyorsan növekvő zöld technológiai vállalkozásokat támogatja. A Footprinten keresztül már rengeteg vállalatnak segített, például a Cloud Papernek, amely bambuszból készít WC-papírt, hogy ezzel megmentsen több mint egymilliárd fát.

Downey, csakúgy, mint DiCaprio, sokak figyelmét képes felkelteni a klímaváltozás égető problémájával kapcsolatban.

Robert Downey Jr. újabb nagyszabású projektben öregbíti hírnevét

2021.07.18. 10:26, Fawkes
Forrás: IGN.hu

Sokáig nagy kérdés volt, hogy most, hogy kicsettintette magát az MCU-ból, hogyan folytatódik tovább Robert Downey Jr. karrierje. A börtönt is megjárt nagy visszatérő színész valószínűleg egy életre elég pénzt keresett Tony Starkként, és nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy szeretne egy kicsit többet producerkedni, ami miatt - bár továbbra is a kamerák elé áll majd - valószínűleg valamelyest kevesebbet láthatjuk majd színészkedni.

Downey Jr. első Marvelen túli próbálkozásával, a Dolittle című filmmel csúnyán befürdött, de ezzel a legfrissebb projektjével valószínűleg szépíteni fog. Legalábbis minden eddigi jel arra utal, hogy ezúttal valami minőségihez adja a nevét, ráadásul az HBO felügyelete alatt, ahonnan azért jó néhány magas minőségű sorozat került már ki.

 

Bizony, a jó öreg RDJ is fejest ugrik a sorozatok világába, méghozzá a The Sympathizer című Pulitzer-díjas regényből készülő szériával. A magyarul A szimpatizáns címen megjelent könyvet Viet Thanh Nguyen vietnami-amerikai professzor írta még 2015-ben, és a kritika azonnal elalélt tőle, Kafka, Orwell és le Carré írásaihoz hasonlították.

A sorozatban Robert Downey Jr. producerként is közreműködik, azonban a főszerepet nem ő játssza majd, hiszen a regény főhőse egy észak-vietnami fickó a 70-es évekből, aki beépült a dél-vietnamiakhoz, nem mellesleg pedig tanácsadóként segédkezik egy amerikai forgatócsoportnak egy A szakaszhoz hasonló film elkészítésében. Itt jön a képbe Robert Downey Jr., aki nem egy, hanem állítólag egy rakás mellékszerepet játszik majd, köztük a történet gonoszaival: amerikai képviselőként, CIA-ügynökként és hollywoodi filmrendezőként is láthatjuk majd a sorozatban.

A kémthriller, a történelmi fikció és a sötét szatíra hármas határmezsgyéjén egyensúlyozó The Sympathizer sorozatváltozatát az Oldboyt és A szobalányt is rendező Pak Cshanuk dirigálja majd, ezen felül pedig showrunnerként is közreműködik majd benne Don McKellar oldalán.

Elhunyt Robert Downey Jr. édesapja, a színész kedves sorokkal búcsúzott tőle

2021.07.09. 19:48, Fawkes
Forrás: NLC.hu

Az amerikai színész-rendezőt az álmában érte a halál, ezt fia, Robert Downey Jr. tudatta a nyilvánossággal egy kedves bejegyzésben.

Robert John Downey 85 éves korában hunyt el, ahogy a fia, Robert Downey Jr. a saját közösségi oldalán írta, régóta tartó  betegsége győzte le az idős színészt.

„Tegnap este apu álmában, békésen hunyt el, miután évekig viselte a Parkinson-kór pusztítását…Valódi független filmes volt, és mindvégig figyelemre méltóan optimista maradt. A mostohaanyám számításai szerint valamivel több, mint 2000 éven át éltek boldog házasságban. Rosemary Rogers-Downey, te egy szent vagy, gondolunk rád és imádkozunk érted.”

A színész és édesapja kapcsolatában sok bukkanó volt, mivel az idősebb Downey magát hibáztatta a fia alkohol és drogproblémáiért. Downey Jr. gyerekkorában kezdett füves cigit szívni, és csupán hatévesen már az apja a saját borával kínálta.

„Egyik alkalommal azt mondtam neki, inkább ezt próbáld ki, mint az ivást és átadtam neki egy füves cigit. Abban a pillanatban tudtam, hogy egy hatalmas, ostoba hibát követtem el… egy kisgyereket ilyennel kínáltam, a vicc kedvéért” – mesélte annak idején Downey Sr. a Gurdian interjúban, ahol azt is bevallotta, ő maga is alkoholista volt és drogfüggő volt. A színész-rendező magát okolta a fiai hasonló gondjaiért, de az apa-fiú kapcsolat ezzel együtt is szoros volt.

„Amikor az édesapám és én együtt drogoztunk ezzel próbálta meg kimutatni nekem, mennyire szeret, ő akkor csak ezt az egy lehetőséget ismerte” – mondta a ma már elismert színészként dolgozó Robert Downey Jr. egy 1988-as People-interjúban a gyerekkoráról.


Robert Downey Jr. és édesapja, Robert Downey Sr. a 2008-as TIME magazin gálán (Fotó: Stephen Lovekin/Getty Images)

Rachel McAdams háromszor is elutasította Az ördög Pradát visel főszerepét, annyira nem tetszett neki

2021.07.01. 18:00, Fawkes
Forrás: 24.hu

Az ördög Pradát visel című film készítői eredetileg egyáltalán nem Anne Hathaway-t szerették volna főszereplőként alkalmazni, sőt, nagyjából a kilencedik volt a listán. A készítők először mindenképpen Rachel McAdams-nek szerették volna adni Andy szerepét, viszont ő háromszor is nemet mondott a felkérésre, annyira nem érdekelte a forgatókönyv. A 2006-os film ötlete viszont annyira megtetszett Hathaway-nek, hogy gyakorlatilag könyörgött a producereknek, hogy adják neki a szerepet. Végül Meryl Streep döntött az ügyben és választotta őt, mert úgy érezte, hogy jó lesz a közös munka vele.

https://www2.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+American+Film+Institute+45th+2WNfZvUj-Mhx.jpg

Így néz ki Jude Law Hook kapitányként az élőszereplős Pán Péterben

2021.06.29. 19:30, Fawkes
Forrás: Promotions.hu

Lesifotók készültek Jude Law-ról a Pán Péter forgatásán, mint Hook kapitány. Gyakorlatilag felismerhetetlen lett a színész!

Március közepén kezdődtek el a Disney-féle Pán Péter & Wendy forgatási munkálatai, amelyekben olyan szereplők alakítják kedvenc karaktereinket, mint Ever Anderson (Wendy), Alexander Molony (Pán Péter), Yara Shahidi (Csingiling), Alan Tudyk (Wendy édesapja), Molly Parker (Wendy édesanyja), és Jim Gaffigan (Mr. Smee).

Persze nem feledkezhetünk meg a főhős nemeziséről, a rettegett kalózkapitányról, James Hook-ról, akit már számos kiváló színész formált meg az élőszereplős adaptációkban, többek között Dustin Hoffman a Hook-ban, és Jason Isaacs a 2003-as Pán Péterben.

A Disney 2022-ben debütáló verziójában a Sherlock Holmes-filmek Watson doktora, és a Legendás állatok-széria Dumbledore professzora, Jude Law bújhat a félkezű kalóz bőrébe, és néhány lesifotónak köszönhetően most meg is nézhetjük, hogyan fest majd Hook kapitány az új filmben.

Az alábbi fotóról először nem is Hook kapitány jutott eszünkbe, hanem Tavington ezredes karaktere A hazai című filmből, akit az a Jason Isaacs alakított, akit fentebb már megemlítettünk, mint James Hook egykori megformálóját. Szóval érdekes párhuzam vonható a két film, és a két színész között. Ebből is látszik, hogy jól sikerült Jude Law elmaszkírozása, hiszen szinte fel se lehet ismerni őt.

 

 

Rachel McAdams második gyermekével várandós

2021.01.04. 20:16, Fawkes
Forrás: Femina.hu

Rachel McAdams, a Bajos csajok és a Szerelmünk lapjai szép színésznője 2018 áprilisában hozta világra első gyermekét. Amikor a kisfiát várta, titokban tartotta a terhességét, párjával, Jamie Lindennel még azt sem árulták el, hogyan nevezték el a kis trónörököst.

A 41 éves színésznő újra teherbe esett, várandósságát eddig sikerült eltitkolnia, ám egy lesifotós lebuktatta őt.

A színésznőt Los Angelesben kapták lencsevégre kerekedő babapocakkal. Ahogy a felvételen is látszik, szépen kerekedik a hasa, mivel nem nyilatkozott második terhességéről, így nem tudjuk pontosan, hányadik hónapban van.

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3433/34333/343339/34333905_07b05cc0d51c3bfcff66fe1d681e9335_wm.jpg

2018 novemberében a The Sunday Timesnak adott interjút az anyaságról életében először.

- Ez a legnagyszerűbb dolog, ami valaha történt velem. Az emberek azt mondják, ha szülővé válsz, az életed többé már nem rólad szól, bevallom, 39 évet csak magammal töltöttem, és már kicsit elegem is lett a személyemből, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy valaki másra fókuszálhatok. Annyira sokat vártam már, hogy anya lehessek - nyilatkozta akkor a lapnak.

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3433/34333/343339/34333917_7923c860bc794be980ee4ab3c91922bf_wm.jpg

Nem bánta meg, hogy első gyermekét közel 40 évesen hozta a világra, sosem szeretett volna akkor családot alapítani, amikor még nem érezte magát száz százalékosan teljesnek a feladathoz.

2020-ban az Entertainment Tonightnak mesélte el, hogy a karanténidőszak alatt rengeteg ideje maradt a családjára, aminek nagyon örült. Még a piciről is mesélt pár új információt.

- Most kezdett el beszélni, egyre szociálisabb és nyitottabb már a világra - tette hozzá.

A Sherlock Holmes 3. rendezője rossz hírt közölt a régóta várt filmmel kapcsolatban

2020.10.31. 07:30, Fawkes
Forrás: IGN.hu

Guy Ritchie ide, Robert Downey Jr. oda, a kétezer tízes évek környékén mozikba kerülő két Sherlock Holmes-filmet valószínűleg senki sem vádolná azzal, hogy észbontóan nagy kritikai vagy kereskedelmi sikernek számított volna. Épp ezért eléggé meglepődtünk, mikor megtudtuk, hogy nem csak, hogy lesz harmadik rész, de az egykori Vasember egy MCU-hoz hasonló filmes univerzum kiindulópontjának szánja. Az elvileg 2021. decemberében érkező folytatás direktora, Dexter Fletcher (Rocketman) viszont egy friss interjúban úgy nyilatkozott, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ebből jövőre már tényleg lesz valami.

#sherlock holmes from prev. winston-wilson

"Ameddig át nem látjuk, hogy merre tart a világ és mik fognak történni a közeljövőben, addig egyelőre parkolópályára került a projekt” - nyilatkozta a rendező a Celebrity Catch Up Podcast vendégeként. “Elvégre manapság hogyan tudsz biztonságosan összeterelni egy csapat embert egy adott helyre, hogy aztán még össze-vissza is utaztasd őket? Na és mi a helyzet például a romantikus jelenetekkel? Elég komplikált helyzet a mostani.” Bár az nem hangzott el, hogy a fentebbiek miatt el kell halasztani a jövőre tervezett bemutatót, az elmondottak alapján valószínűleg így fog történni.

https://64.media.tumblr.com/tumblr_m2kb6b04Ka1qh8evro2_r1_500.gif

Bár a forgatások legnagyobb része már újraindult az elmúlt pár hónapban, a szigorú biztonsági intézkedések hatalmas pluszt jelentenek a költségvetésben, és még így is előfordulhat, hogy a színészek egyike elkapja a koronavírust. A The Batman forgatása például két hétig állt amiatt, hogy Robert Pattinson tesztje pozitív lett.

Robert Downey Jr. egy MCU-hoz hasonló filmes univerzumot szeretne építeni Sherlock Holmes köré

2020.10.25. 15:25, Fawkes
Forrás: IGN.hu

Robert Downey Jr. és felesége, egyben producer társa, Susan Downey a Fast Company Innovation Festival keretein belül beszélt arról, hogy a színfalak mögött épp egy Sherlock Holmes-moziverzumról zajlik a párbeszéd, ami akár már a harmadik Downey-féle Sherlock-filmmel elindulhatna.

https://data.whicdn.com/images/164622520/original.gif

Susan Downey szerint ugyan csinálhatnák egy mezei harmadik felvonást, szerintük mégis van elég potenciál az új filmben ahhoz, hogy abból több karakter útját is továbbvigyék – példaként a film mögött álló Warner tévés platformjait, az HBO-t vagy az HBO Maxet említette meg. Susan Downey szerint viszont ez rengeteg koordinációt igényel, még akkor is, ha ötleteik már vannak – elvégre tudja, hogy "a Marvel sem egy nap alatt épült fel", hanem folyamatosan dolgozni kellett azon, hogy összekössék benne a dolgokat.

https://thumbs.gfycat.com/GracefulSelfreliantCormorant-size_restricted.gif

Bizony, a Marvel neve is felmerült, ami persze nem véletlen, elvégre Robert Downey Jr., alias Vasember bő egy évtizeden át része volt a Marvel Moziverzumnak, szóval a stratégia nem ismeretlen számára. Az eseményen a színész elmondta, hogy a Sherlock Holmes műfajában nem látott korábban hasonló moziverzumos törekvéseket, és hogy mindmáig Sir Arthur Conan Doyle a zsáner legmeghatározóbb alakja, szóval adná magát az elképzelés. Mindenesetre megígérte, hogy az ő próbálkozásuk nem csupán a formátum lemásolása lenne, a modell ugyanis mára már jóval sokrétűbb, mint régen volt.

Tumblr: Image

A Sherlock Holmes 3. rendezője már nem Guy Ritchie, hanem Dexter Fletcher lesz (Rocketman). A filmet jelen állás szerint 2021. december 22-én tervezik bemutatni.

 
Adatok

Az oldal 2010. február 05.-én nyitotta meg a kapuit. Témája a 2009 évvégén megjelent, Guy Ritchie által rendezett Sherlock Holmes film és azok színészei. 2011. decemberében érkezett meg a folytatás, mely az Árnyjáték alcímet kapta, valamint azt rebesgetik hogy hamarosan érkezik a harmadik rész is. Egy főszerkesztője (Fawkes) és két társszerkesztője (Melenda és Gazpacho) van. Ajánlott böngésző: Firefox. Sok modullal és majdnem mindennapi frissel várunk.

Oldal nyitása: 2010. február 05.
Szerkesztő: Fawkes
Oldal témája: Sherlock Holmes
Oldal nyelve: magyar
Ajánlott böngésző: Firefox

~¤~

Rendezte: Guy Ritchie
Sherlock Holmes: Robert Downey Jr.
Dr. John Watson: Jude Law
Irene Adler: Rachel McAdams
Mary Morstan: Kelly Reilly

 
Chat

Csak kulturáltan! Hirdethetsz, de csak mérsékelten (vagyis ne ötvenszer, hanem csak egyszer-kétszer). Erre ott van továbbá a vendégkönyv és a reklámkönyv is. Cserére jelentkezni a chatben tudtok. Szeretettel várunk mindenkit!

VK                                        RK

SH Fórum 
Fontos időpontok

A legfontosabb dátumokat mindig megtalálod itt, most már sok extra infóval is!:

Cím? - Black Sea; Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - Robinson kapitány; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.12.05.; Amerikai premier? - 2015.01.23.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kódjátszma (The Imitation Game); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Stewart Menzies; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.11.14.; Amerikai premier? - 2014.12.25.; Magyar premier? - 2015.01.29.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Merlin; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.01.29.; Amerikai premier? - 2015.02.13.; Magyar premier? - 2015.02.12.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Child 44; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Raisa Demidov; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.04.17.; Amerikai premier? - 2015.04.17.; Magyar premier? - 2015.04.16.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron); Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.04.23.; Amerikai premier? - 2015.05.01.; Magyar premier? - 2015.05.07.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Aloha; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Tracy; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.09.04.; Amerikai premier? - 2015;05.29. Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - A kém (Spy); Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - ?; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.06.05.; Amerikai premier? - 2015.05.22.; Magyar premier? - 2015.06.04.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Southpaw; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Maureen Hope; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.07.31.; Amerikai premier? - 2015;07.31.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Spotlight; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Sacha Pleiffer; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.; Amerikai premier? - 2015.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Prometheus 2.; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Elizabeth Shaw; Státusz? - bejelentett; Angol premier? - ?; Amerikai premier? - 2016.03.04.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Captain America: Civil War; Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - előkészületek; Angol premier? - 2016.04.29.; Amerikai premier? - 2016.05.06.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

 
Egyéb oldalak

További oldalak:

Szerkik további oldalai:

 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség