¤ Sherlock Holmes: A Game of Shadows ¤
Köszöntő

Üdvözöllek az első gportalos Sherlock Holmes film rajongói oldalon. Itt mindent megtudhatsz a 2009. decemberében és 2011. decemberében megjelent Arthur Conan Doyle regényei alapján készült filmekről, melyek teljesen új formában mutatja be a népszerű detektívet. Állítólag jön a 3. rész is! Nézz körül az oldalon, tudj meg minnél többet a filmekről, színészekről és az íróról.

 

 
Navigation

¤01¤ Főoldal - frissek, hírek a filmről és színészeiről

¤02¤ Menü - Tudj meg mindent a háttérről

¤03¤ Gallery - Rengeteg kép a filmből

¤04¤ Videók - Nézd meg a filmet itt az oldalon

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2009-12-16
 
Hivatalos oldalak

 
Lájkold!

 
Elite Affies


//sherlock-holmes.gportal.hu/portal/sherlock-holmes/image/gallery/1423233021_79.jpg


Képre vár: marvelavengers.gp,

Helyek száma: 21/12 hely szabad

Szabályok

 ¤ jelentkezz a chatben!
 ¤ "én is - te is" játékszabály!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, lekerülsz!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt! Vannak akik a lájkolásomat élvezik, azokra nem feltétlenül érvényes az összes szabály!

(Jelentkezz bátran a chatbe, 99% hogy kikerülsz.)

 
Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

National Movie Awards 2010

2010.06.04. 12:28, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.27. 15:15

Nagyszerű hírem van: A Sherlock Holmes film elnyerte a tegnap este lezajlott National Movie Awards díjátadó gálán a 'Best Action/Thriller' kategória díját!

"Guy Ritchie rendező kezében landolt az első nagy díj a brit National Movie Awards gáláján, szerda este (2010.05.26.), ahol a Legjobb Akció Film / Thriller kategóriában gyűjthette be a trófeát a Sherlock Holmes filmjéért.

A viccmester, Chris Rock nyújthatta át a rendezőnek a nagyra becsült filmért, mely maga mögé szorította az olyan filmeket, mint a 'Viharsziget', a 'Becstelen brigantyk', a 'HA/VER' és a '2012'.

Ritchie nagy örömmel vette át a díjat: "Nagyon szépen köszönöm. Bár Oscart nem kaptunk, ezt megnyertük, mert ezt a közönség szavazta meg nekünk. Úgy indultunk neki az egésznek, hogy komédiát csinálunk, de úgy tűnik inkább tartozik a filmünk ebbe a kategóriába - viszont ebben mi vagyunk a legjobbak, hiszen elnyertük ezt a díjat."

A további díjakat a Harry Potter illetve a Twilight-saga söpörte be. A gálán sok híres sztár vonult fel, így Daniel Radcliffe, Emma Watson, Robert Pattinson, Orlando Bloom vagy épp Tom Cruise."

/Saját fordítás! Don't Copy!/

Továbbá a National Movie Awardson a 'Breakthrough Movie' kategóriában Rachel McAdams (Adler) egyik tavalyi filmje, az Időutazó felesége vihette el a díjat, melyért sok-sok grat! És persze a Sherlock Holmesnak is grat!

Képekkel és videókkal egyelőre nem szolgálhatok (ugyanis hiába kerestem, sehol semmit nem találtam, pedig a fenti cikk bizonyítja, hogy Guy Ritchie minimum jelen volt). Ha esetleg láttok valahol képeket vagy videókat a Sherlock Holmes-nak járó díjjal kapcsolatban, akkor légyszi írjátok meg a chatben, köszönöm!

A további nyerteseket ide kattintva nézhetitek meg.

Morning Glory trailer

2010.06.04. 12:25, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.26. 15:25

Megérkezett az első trailer Rachel McAdams (Adler) legújabb filmjéről, a Morning Gloryról, melyet a nyáron fognak bemutatni külföldön - arról még nincs hír, hogy Magyarországon is látható lesz-e a film, reméljük igen, ugyanis ígéretes filmnek néz ki az előzetes alapján:

És további infók derültek ki Rachel másik filmjével kapcsolatban, a Woody Allen által készülő 'Midnight in Paris' című filmről:

"Még csak most mutatták be Cannes-ban Woody Allen legfrissebb, You Will Meet a Tall Dark Stranger című kellemes kis komédiáját, de a mester pillanatokon belül hozzákezd következő filmje, a Midnight in Paris forgatásához Párizsban. A francia fővárosba érkező amerikai család történetének már eddig is igencsak rangos volt a szereposztása: Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Carla Bruni-Sarkozy, Michael Sheen és Kathy Bates mind játszik a filmben. Most újabb két névvel bővült a lista, és mindkettőnek csak örülni lehet: Adrien Brody egy "látványos" szerepet kapott a filmben, de figurájáról ennél többet nem tudni, Alison Pill pedig egy egyelőre teljesen ismeretlen szerepben bukkan majd fel. Pill az In Treatment második évadjában bizonyította színészi tehetségét, és örülünk, hogy Allen is felfigyelt az ígéretes fiatal színésznőre, akit egyébként hamarosan a Scott Pilgrim vs. the World-ben is láthatunk majd."

Jah és majdnem elfelejtettem: ma lesz a National Movie Awards, ahol a Sherlock Holmes film két kategóriában - Action/Thriller és Performance of the Year - lett jelöltetve, úgyhogy szurkoljatok és szorítsatok azért, hogy elvigye a díjakat! A jelölteket és további infókat ide kattintva szerezhettek!

Amikor a high-tech igazán rock'n'roll

2010.06.04. 09:15, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.25. 18:15

"Jon Favreau rendező és Justin Theroux forgatókönyvíró lehengerlő geek-hozzáállásával popkulturális ikonná emelik Vasembert, képregény-vonalon Chris Nolan újrapozicionált sötét Batmanje mellé egy igazi „RockNRollát” állítanak, a mainstream fémhulladékok közt pedig úgy vágják bordán a Transformereket, hogy azokba beszorul a fáradt olaj. Igazán menő, sőt, pöpec a Vasember 2.

http://static.filmkatalogus.hu/Vasember-2--23550.jpg 

Pedig a két megszállott fickó beleeshetett volna abba a hibába, amibe sokan, akik egy valóban pompásra sikerült első rész után a szélesre nyíló stúdióbukszáknak köszönhetően dagadtra tömik indokolatlan akcióval a folytatást. De nem, esetükben a profizmus és a rajongás olyannyira kiegyensúlyozódik, hogy felismerték az első rész erősségeit, elsősorban azt, hogy a főhős Tony Starkot alakító Robert Downey Jr. teljesen magáévá tette a karaktert. Nem lehetett nehéz, hiszen a hedonista sztár/szuperhős gyakorlatilag az ő pályáját is tükrözi. Szóval, ha Tony Stark létezne, akkor csak és kizárólag Robert Downey Jr. lehetne – ezt elhisszük.

 http://static.filmkatalogus.hu/Vasember-2--23554.jpg

Egyébként borzasztó szerencséjük is volt a választással, mivel a színészben van annyi vonzó önirónia, hogy azzal kiradírozza a többi karakter esetleges gyengeségeit is. Favreau okosan, szinte teljes mértékben megmenti a pátosz súlyától a filmet, nem törekszik világmegváltó igazságok kinyögésére, valamiféle alapvető tanulság azonban frappáns módon a sorok közül mégis kikandikál.

http://static.filmkatalogus.hu/Vasember-2--23553.jpg 

Az első  rész, ugye azzal ért véget, hogy Stark a média előtt bevallja, ő Vasember. Nos, a második rész pedig ezzel indít. Tehát meg kellett oldani, hogy a szuperhős leleplezését követően hogy lehet őt beilleszteni a társadalomba. Az amerikai kormányról csípős véleményt mond a bírósági jelenettel, amelyben Stark hipermodern technológiáját elkoboznák, és gyakorlatilag sorozatgyártást indítanának. Downey Jr. számára itt igazán önreflektív szöveget írtak, amikor szinte kisgatyára vetkőzteti a konkurenciát és kijelenti, hogy ő maga Vasember, nem pedig egy tőle független technológia.

 http://static.filmkatalogus.hu/Vasember-2--23552.jpg

El lehet mondani azt is, hogy fantasztikusan építették fel a karakterek túlnyomó többségét, ahol gyakorlatilag mindegyik tisztában van a korlátaival és a határaival. Sam Rockwell a konkurens fegyvergyártó személyében épp annyira ripacs, hogy az még nem teszi nevetségessé magát a szerepet. Mickey Rourke, a főellenség Ivan Vanko (a képregényben Ostor) megformálásában pedig hozza a Pankrátorban megismert arcot, ami ugyancsak egy testhezálló szerep, kevés szöveggel és retrósan ható orosz akcentussal. Nem utolsósorban Gwyneth Paltrow a tőle megszokott bájjal tölti meg Pepper Potts, Stark titkárnőjének figuráját.

http://static.filmkatalogus.hu/Vasember-2--23555.jpg 

Pompásan működik emellett az intertextualitás: kellő módon illeszkednek az események folyamához a Marvel-univerzumból kiragadt kisebb-nagyobb szeletek. A szuperhősök háttérszervezete, a S.H.I.E.L.D, Nick Fury (Samuel L. Jackson) vezetésével, és a Scarlett Johansson latexruhás Trinity-ihlette karakterének beiktatása, tudván, hogy a film nem róluk szól. Valahol megvan a veszélye annak, hogy teljesen indokolatlan az ő szerepeltetésük anélkül, hogy kifejtenék, kik is ők, és mit keresnek a filmben. Talán ezért érdemes egy kis háttérinformációt szerezni a Marvel-hősökről, ezzel ugyanis inkább a „geek”-eknek akarnak kedvezni, ahogy más apróbb utalással is, mint a Stark barkácsolt részecskegyorsítójához felhasznált Captain America-pajzzsal.

Mindent összegezve egy kiegyensúlyozott, könnyed szuperhős-történetet kapunk, amely nem egy bemagolt tanulságot próbál belénk sulykolni, hanem Robert Downey Jr., legutóbb a Sherlock Holmes-filmben is kiaknázott klasszikus sztár jellemét használja ki. Mindenfajta magasztos nyáladzástól lecsupaszítva tudatja a nézővel a legerősebb társadalmi szerepének, felelősségvállalásának jelentőségét. A sok-sok valóban menő, humoros megjegyzés leveszi az embert a lábáról, és igazolja a Lumiére-univerzum, a mozi, mint szórakozóhely legitimitását."

Robin be-Hoodol

2010.06.02. 13:27, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.24. 14:20

"Robin Hoodnak nincs nagy kultusza nálunk, azonban a főszereplő és a rendező „aurája” miatt sokat vártunk Ridley Scott és Russell Crowe filmjétől – hogy jól tettük-e vagy sem, arról alább.

http://mozinezo.hu/abc-filmek/r/robinhood/robinhood-250-07.jpg

A „kis megváltót” játszó erdei rabló alakját a szájhagyomány éltette, de a tollforgatók és a filmrendezők nem bírtak csak szemlélők maradni, ezért, valószínűleg busás haszon reményében, „remake”-elték a sherwoodi íjászt, akit Herbert Brenon 1913-as, Ivanhoe című filmjében láthattunk először húsvér figuraként, majd 1922- ben Allan Dwan Robin Hood-jában Douglas Fairbanks is felöltötte a karakterét.

De vászonra lépett már Sean Connery bőrében is, jobbján Audrey Hepburnnel (Robin és Marion, rendezte: Richard Lester, 1976), hogy az emlékezetes Kevin Costner-alakítást (Robin Hood, a tolvajok fejedelme, r.: Kevin Reynolds, 2001) és a több tucatnyi tévésorozatot ne is említsük.

 http://mozinezo.hu/abc-filmek/r/robinhood/robinhood-250-14.jpg

A legfrissebb, 2010-es Robin Hood-celluloideposz a harmadik keresztes háborút levezénylő Oroszlánszívű Richárd halálával indul. Ekkor ismerkedünk meg a Robin Longstride nevű íjásszal, aki negyedmagával elhatározza, hogy dezertál a keresztes csapatból. Úton Anglia felé az Anglia elleni összeesküvés áldozatává vált, haldokló Robert Loxley lovagnak tett fogadalma arra kötelezi, hogy annak neve mögé rejtőzve a királyi udvarba vigye I. Richárd koronáját.

http://mozinezo.hu/abc-filmek/r/robinhood/robinhood-250-02.jpg

„Hazaérve” idősebb Loxley felajánlja neki Marion, néhai fia feleségének kezét, így az „ál-Loxley” a nemesi család tagjává válik. Eközben rájön arra, hogy hazája sorsa nem a legjobban alakul, és úgy érzi, tennie kell a király és érdekbarátja elnyomásától szenvedő szegények megmentéséért. A Robin Hood-i értelemben vett igazságosztó tehát csak a film utolsó snittjeiben jelenik meg, ami alátámasztja Scott bejelentését, miszerint a Robin Hood 2-ben bontaná ki az eredetsztorit.

 http://mozinezo.hu/abc-filmek/r/robinhood/robinhood-250-09.jpg

Scott filmjének legnagyobb hibája, hogy kényes témához nyúl, ugyanis az eddigi Robin Hood-produkciók távolról sem voltak sem kasszasikerek, sem szuperprodukciók. Anglia Rózsa Sándorja ebben az új feldolgozásban szakrális aurát kap. A tréfás, könnyed hangvételű folklórtörténetekben élő hősökből legtöbbször nehéz mártírt faragni. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy a nagy Ridley Scottnak sem sikerült.

A szerzetesekkel, útszéli tolvajokkal, kisszerű kalandokkal, apró bosszúkkal társított Robin Hood-imidzs itt hirtelen nagyléptékűvé válik, a teljes Anglia jóléte függ tőle. Oroszlánszívű Richárd már a cselekmény elején levonul a vászonról, hogy helyet hagyjon Russel Crowenak, aki, sajnos, még mindig A gladiátor által teremtett mítoszból szerzi energiáját.

http://mozinezo.hu/abc-filmek/r/robinhood/robinhood-250-12.jpg

Crowe szereplése(i) mélyebbek kellene hogy legyenek, az általa alakított személyiség teljesebb, a cselekmény tétje nagyobb – nem csak egy helyi kiskirály „kicsinálása”. A szerelmi szál is felemásan varródott bele ebbe a történetbe. Robin Hood-ról nem sok szoknyapecér-legenda maradt fenn, talán ezért fordulhatott elő, hogy hamvas szűzlány helyett itt özvegyasszony lesz a párja.

 http://mozinezo.hu/abc-filmek/r/robinhood/robinhood-250-16.jpg

Szerencsénkre Cate Blanchett veleszületett esztétikuma nagyban ellensúlyozza egyes jelenetek erőltetettségét, túljátszottságát. Az evidens dramaturgiai gyengeség mellett kegyetlen képi hibákat is felróhatunk ennek a filmnek. Az Avataretalon, amely rettenetesen el tudta rontani egy kitűnő alaptörténet tragikumát, legalább pazar látványvilággal ellensúlyozott. A Gyűrűk ura után egy íjas-lovas-harcos filmtől is elvártunk volna valamivel kidolgozottabb képet.

A Robin Hood azonban se nem olyan grandiózus, mint Frodó filmje, se nem olyan szép, mint az Avatar, de még annyira hangulatos sincs, mint Gárdonyi A láthatatlan embere – a csataleírás ott magával ragad, az itt bemutatott csaták inkább csetepatéknak tűnnek. Robin Hood legendai személyisége nem ilyen formátumú, ezért a film is már indulásból mellétrafált. A cannes-i fesztivál nyitófilmjeként debütáló Robin Hood-film tehát, sajnos, csak egy lett a sok vonatkozó alkotás közül.

Robin Hood – amerikai-angol, 2010, 148 perc. Rendező: Ridley Scott, forgatókönyvíró: Brian Helgeland, operatőr: John Mathieson. Szereplők: Russell Crowe (Robin Hood), Cate Blanchett (Marian), Mark Strong (Sir Godfrey), Matthew MacFadyen (Sheriff of Nottingham), Kevin Durand (Little John), Danny Huston (King Richard), William Hurt (William Marshall), Scott Grimes (Will Scarlet)."

LA Times, lesifotók és Strong cikk

2010.06.02. 13:03, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.23. 11:55

Megjelent pár kép Rachel McAdamsről (Adler), melyek még 2005-ben készültek a színésznőről az LA Times-nak. Rachel gyönyörű rajtuk, mint mindig:

http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/la%20times/normal_001.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/la%20times/normal_002.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/la%20times/normal_003.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/la%20times/01.jpg

Három új lesifotó jelent meg a mostanában nagyon népszerű friss párról, Jude Lawról (Watson) és Sienna Millerről is, s ezúttal egy pubnál kapták lencsevégre:

Sienna Miller
sporting new bangs seems to be having a serious conversation with her
boyfriend Jude Law in the pub. Sienna Miller
sporting new bangs seems to be having a serious conversation with her
boyfriend Jude Law in the pub. Sienna Miller
sporting new bangs seems to be having a serious conversation with her
boyfriend Jude Law in the pub.

És itt egy rövid angol cikk Mark Strongról (Blackwood), melyben három legutóbbi szerepéről Sherlock Holmesból, HA/VERből (Kick-Ass) és Robin Hoodból írnak és mutatnak egy-egy képet:

http://i106.photobucket.com/albums/m271/weetiger3/MarkStrong/miscPrint/MSPeople053110.jpg

Happy Birthday!

2010.06.02. 12:53, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.22. 14:40

 

http://fotodoom.com/wp-content/uploads/1216829258conan_doyle.jpg

A rendezőnek, Guy Ritchie-nek is sokat köszönhetünk, hiszen ha ő nincs, biztos nem készült volna ilyen jó Sherlock Holmes feldolgozás... de még is, akinek a legnagyobb hálával tartozunk, az a könyvek írója, Arthur Conan Doyle, aki a mai napon ünnepelné a szülinapját.

Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (1859. május 22. – 1930. július 7.), skót író, aki leginkább Sherlock Holmesról szóló detektívregényei (amelyek jelentős újításnak számítottak a krimi történelmében), valamint Challenger professzor kalandjai miatt ismert. Termékeny író volt, akinek egyéb művei közt találhatunk tudományos fantasztikus történeteket, úgymint a számtalan filmfeldolgozást megért Az elveszett világ, történelmi regényeket, drámákat, regényes történeteket, lírát és prózát.

Első jelentős alkotása A bíborvörös dolgozószoba volt, amely az 1887-es Beeton's Christmas Annualben jelent meg, s egyben Sherlock Holmes – akit Doyle egyetemi tanáráról, Joseph Bellről mintázott – is ebben a műben tűnt fel először. Sherlock Holmes összesen 56 novellában és négy regényben szerepel.

További érdekességeket ide kattintva olvashatsz az íróról. Arthur Conan Doyle ma ünnepelné a 151. születésnapját. Boldog szülinapot neki!

Házassági tanácsadás (?) és Craig Ferguson

2010.06.02. 12:51, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.20. 18:25

Gwyneth Paltrow házassági tanácsokat osztogat, többek között egyik legjobb barátjának, Robert Downey Jr.-nak...

"Gwyneth Paltrow és Robert Downey Jr. igazán jó barátságot kötött a Vasember filmek forgatásai alatt.

Olyannyira jó viszony alakult ki a két színész között, hogy Gwyneth még házassági tanácsokkal is ellátta Downey Jr.-t. A színésznőnek már van két gyermeke, a hat esztendős Apple, és a kettővel fiatalabb Moses. Férjével, a Coldplay együtt frontemberével, Chris Martin-nal pedig bár néha átélnek kisebb zökkenőket, láthatóan boldog családi életet élnek.

Paltrow állítólag azt súgta meg a Vasember főhősének, hogyan lehet visszacsempészni a „tüzet” a házaséletbe. Downey 2005-ben házasodott össze. Korábban pedig 12 éven át volt házas Deborah Falconer amerikai színész-énekesnővel.

Gwyneth szerint a legfontosabb összetevő a romantika, egy gyertyafényes vacsora, egy váratlan kikapcsolódás mind olyan dolog, amely visszahozhatja a szerelmes hangulatot egy kapcsolatba."

Robert Downey Jr. részt vett a Craig Ferguson Showba, mely kétrészes videóban fel is került a netre:

Happy Birthday!

2010.06.02. 12:49, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.19. 16:05

Ma ünnepli a szülinapját James Fox, aki a Sherlock Holmes filmben a titokzatos főgonosz, Blackwoodnak az apját játsza. Aki látta a filmet az tudja, hogy Fox mindössze két jelenetben jelenik meg. Az első, mikor "elraboltatja" Holmest és a detektívtől kér segítséget Blackwood elfogásában, a második pedig, mikor Blackwood meglátogatja és körülményesen megöli apját egy ritka idegméreggel.

A színész igazán büszkélkedhet családjával, hiszen nem csak ő, hanem a fél família aktív munkát végez a filmvilágban - így szülei, testvérei és gyerekei is. Ő maga már az 1950-es évek óta benne van a szakmában - egy nagyobb (több mint 10 éves) szünetet leszámítva, amikor is apja halála után megszakadt a karrierje.

Azonban az ezred forduló után jó pár olyan filmben szerepelt, amelyekből ismerhetitek. Így például Tim Burton 'Charlie és a Csokigyár'-ból, ahol a gazdag és elkényeztetett Veruca apját alakítja, valamint 'Az elveszett világ' című filmből, ahol pedig Leo Summerlee professzort játsza, de akár még Poirot filmekből is ismerős lehet.

Ha szeretnél többet megtudni a színész életéről vagy filmjeiről, akkor katt ide (ezentúl a Menüben meg is találjátok). James Fox ma ünnepli a 71. szülinapját. Boldog szülinapot neki!

Jön az esküvő!

2010.05.29. 10:47, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.18. 17:45

Már korábban sokat írkáltam arról, hogy hogyan jöttek össze újra Jude Law (Watson) és Sienna Miller, hogy hogyan kerestek új házat maguknak, illetve arról, mikor bejelentették, hogy összeházasodnak. Az esküvőről pedig itt van egy cikk:

"A jelek szerint mindketten kitombolták magukat - Nagy meglepetésre ismét együtt van Jude Law és Sienna Miller. Három évvel ezelőtt a sármőr megcsalta a színésznőt egy bébiszitterrel...

Úgy tűnik, ezt a szerelmet nem lehetett örökre letudni - Sienna Miller és Jude Law szép párt alkottak 2004-ben, de a szőke színész félrelépése összetörte a bizalmat kettejük között.

Actors Jude Law and Sienna Miller attend the
Costume Institute Gala Benefit to celebrate the opening of the

Jude-nak ugyanis vannak gyermekei előző párjától, Sadie Frost-tól - a sztár az ő bébiszitterükkel csalta meg Siennát, aki nem bocsátott meg.

Az évek során aztán mindketten nézelődtek másfelé. Miller románca a négy gyermekes milliárdossal, Balthazar Getty-vel nagy port kavart. A sármőrnek pedig tavaly ősszel született egy törvénytelen lánya is, egy kalandból.

Nem sokkal később már terjedni kezdtek a pletykák arról, hogy Jude Law ismét Sienna Millerrel találkozgat. A jelek szerint a randik során ismét közelebb került egymáshoz az egykori pár.

Pár hete már arról lehetett hallani, hogy közös házat szeretnének Észak-Londonban, a kedvenc éttermük közelében és nem messze Jude előző családjának otthonától.

Most pedig igazi szenzációként robbant a hír, hogy a páros nyárra már esküvőjét tervezi.

Sienna Miller and
Jude Law share a romantic brunch together at Pastis, in the Meatpacking
District, New York City. Sienna and Jude made their relationship
official the previous night, as they walked the red carpet together
during the annual Costume Institute Gala, held at the Metropolitan
Museum of Art. The couple split in 2005 after Law was revealled to have
had an affair with his children's nanny.

A 29 éves Sienna és a 37 esztendős Jude az angliai Gloucestershire-ben szeretne esküdni, bohém stílusú szertartást képzeltek el. Sienna állítólag már megkérte divattervező testvérét, Savannah-t, hogy készítse el neki a leggyönyörűbb esküvői ruhát.

A Daily Mail értesülései szerint a sztárpár csak a legkedvesebb ismerősöknek erősítették meg az esküvő hírét. A két színész egyébként csupán két hete jelent meg együtt ismét nagy nyilvánosság előtt, a New York-i MET gálán."

További infókat a dologról itt és itt szerezhettek még.

Robin Hood sem tudta leszorítani a Vasembert

2010.05.28. 12:23, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.17. 14:10

"A Vasember újabb kalandja maradt a sláger az észak-amerikai mozikban, a képregényhőst még az új Robin Hood sem tudta leszorítani a hétvégi kasszasikerlista csúcsáról.

A Vasember 2. második hete vezeti az észak-amerikai boxoffice-listát: a péntektől vasárnapig számolt előzetes becslések szerint újabb 53 millió dollárért (12 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők. A hazai bevétel így túllépte a 212 millió dollárt (48 milliárd forintot). A Paramount forgalmazta produkció a világ többi táján is szépen szerepelt: 84 millió dollárt (19 milliárd forintot) kasszírozott. A Robert Downey jr. alakította szuperhős eddig összesen 457 millió dollárt (közel 104 milliárd forintot) keresett a mozipénztáraknál.

http://static.filmkatalogus.hu/Robert-Downey-jr--23554.jpg

A Russell Crowe címszereplésével készült Robin Hood csak az észak-amerikai lista második helyét tudta megszerezni 37,1 millió dolláros (8,4 milliárd forintos) jegyeladással. Ridley Scott a számtalanszor feldolgozott legenda előzményeit mutatta be a hét végén debütált új filmjében. A nottinghami hősről szóló kalandfilm ugyanakkor 74 millió dollárt (16,7 milliárd forintot) keresett a világ többi országában, ezzel bemutatása első hétvégéjén globális összbevétele máris meghaladta a 111 millió dolláros bevételt.

http://static.filmkatalogus.hu/Robin-Hood--24860.jpg

Az amerikai listán a Levelek Júliának című romantikus dráma lett a harmadik 13,5 milliós (3 milliárd forintos) jegyeladással, a Queen Latifah-val forgatott Just Wright című románc a negyedik 8,5 millióval (2 milliárd forinttal) és az Így neveld a sárkányodat című 3D-s mesefilm az ötödik 5,1 millió dollárral (1,1 milliárd forinttal)."

 
Adatok

Az oldal 2010. február 05.-én nyitotta meg a kapuit. Témája a 2009 évvégén megjelent, Guy Ritchie által rendezett Sherlock Holmes film és azok színészei. 2011. decemberében érkezett meg a folytatás, mely az Árnyjáték alcímet kapta, valamint azt rebesgetik hogy hamarosan érkezik a harmadik rész is. Egy főszerkesztője (Fawkes) és két társszerkesztője (Melenda és Gazpacho) van. Ajánlott böngésző: Firefox. Sok modullal és majdnem mindennapi frissel várunk.

Oldal nyitása: 2010. február 05.
Szerkesztő: Fawkes
Oldal témája: Sherlock Holmes
Oldal nyelve: magyar
Ajánlott böngésző: Firefox

~¤~

Rendezte: Guy Ritchie
Sherlock Holmes: Robert Downey Jr.
Dr. John Watson: Jude Law
Irene Adler: Rachel McAdams
Mary Morstan: Kelly Reilly

 
Chat

Csak kulturáltan! Hirdethetsz, de csak mérsékelten (vagyis ne ötvenszer, hanem csak egyszer-kétszer). Erre ott van továbbá a vendégkönyv és a reklámkönyv is. Cserére jelentkezni a chatben tudtok. Szeretettel várunk mindenkit!

VK                                        RK

SH Fórum 
Fontos időpontok

A legfontosabb dátumokat mindig megtalálod itt, most már sok extra infóval is!:

Cím? - Black Sea; Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - Robinson kapitány; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.12.05.; Amerikai premier? - 2015.01.23.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kódjátszma (The Imitation Game); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Stewart Menzies; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.11.14.; Amerikai premier? - 2014.12.25.; Magyar premier? - 2015.01.29.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Merlin; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.01.29.; Amerikai premier? - 2015.02.13.; Magyar premier? - 2015.02.12.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Child 44; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Raisa Demidov; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.04.17.; Amerikai premier? - 2015.04.17.; Magyar premier? - 2015.04.16.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron); Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.04.23.; Amerikai premier? - 2015.05.01.; Magyar premier? - 2015.05.07.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Aloha; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Tracy; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.09.04.; Amerikai premier? - 2015;05.29. Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - A kém (Spy); Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - ?; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.06.05.; Amerikai premier? - 2015.05.22.; Magyar premier? - 2015.06.04.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Southpaw; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Maureen Hope; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.07.31.; Amerikai premier? - 2015;07.31.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Spotlight; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Sacha Pleiffer; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.; Amerikai premier? - 2015.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Prometheus 2.; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Elizabeth Shaw; Státusz? - bejelentett; Angol premier? - ?; Amerikai premier? - 2016.03.04.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Captain America: Civil War; Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - előkészületek; Angol premier? - 2016.04.29.; Amerikai premier? - 2016.05.06.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

 
Egyéb oldalak

További oldalak:

Szerkik további oldalai:

 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj