¤ Sherlock Holmes: A Game of Shadows ¤
Köszöntő

Üdvözöllek az első gportalos Sherlock Holmes film rajongói oldalon. Itt mindent megtudhatsz a 2009. decemberében és 2011. decemberében megjelent Arthur Conan Doyle regényei alapján készült filmekről, melyek teljesen új formában mutatja be a népszerű detektívet. Állítólag jön a 3. rész is! Nézz körül az oldalon, tudj meg minnél többet a filmekről, színészekről és az íróról.

 

 
Navigation

¤01¤ Főoldal - frissek, hírek a filmről és színészeiről

¤02¤ Menü - Tudj meg mindent a háttérről

¤03¤ Gallery - Rengeteg kép a filmből

¤04¤ Videók - Nézd meg a filmet itt az oldalon

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2009-12-16
 
Hivatalos oldalak

 
Lájkold!

 
Elite Affies


//sherlock-holmes.gportal.hu/portal/sherlock-holmes/image/gallery/1423233021_79.jpg


Képre vár: marvelavengers.gp,

Helyek száma: 21/12 hely szabad

Szabályok

 ¤ jelentkezz a chatben!
 ¤ "én is - te is" játékszabály!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, lekerülsz!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt! Vannak akik a lájkolásomat élvezik, azokra nem feltétlenül érvényes az összes szabály!

(Jelentkezz bátran a chatbe, 99% hogy kikerülsz.)

 
Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

Robin Hood kritika

2010.05.25. 18:09, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.15. 11:00

Mark Strong (Blackwood) legújabb filmje, a Robin Hood a mozikba, és mint az a Vasember 2-nél is volt, rengeteg filmkritika jelent/jelenik meg a filmről, melyek közül itt van egy:

"Cannes nyitófilmjével kapcsolatban igazán nehéz állást foglalni, így talán nem is meglepő, hogy komolyan megosztotta a kritikusokat, az ismert Robin Hood mítosz előzményeit elmesélő Ridley Scott próbálkozás.

Ridley Scott és Russel Crowe párosa nem először és talán nem is utoljára állt össze egy film kedvéért, azt viszont nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a hírnevet elhozó Gladiátor óta ez az első olyan közös filmje a rendező-színész duónak, mely monumentalitásban és látványban fel tudott nőni a nagy elődhöz. A végeredmény azonban erősen felemás, az új Robin Hodd ugyanis ügyesen csapja be a moziba özönlő népet, az előzetesek ugyanis egyetlen percig se sejtették, hogy itt egy legenda rebootjáról lesz szó, nem pedig egy már ismert, a fejünkben jól kialakított képet fognak továbbvinni. Persze a csalódást nem ez kelti, hanem az ezt körülölelő komolyabb botlások, de erről kicsit később, előbb lássuk, miről is szól a tolvajok fejedelmének eredettörténete.

http://www.jatekok.hu/img/Image/filmek/robinhood/1.jpg

A XIII. század végén járunk, Anglia aktuális uralkodója, Oroszlánszívű Richárd pedig épp tíz esztendeje tartó háborúját próbálja meg végérvényesen lezárni, azonban napokkal hazatérése előtt az egyik vár ostroma közben egy jól célzott nyíllal nyakon lövik, a király pedig életét veszti. A trónt beképzelt, ostoba és arrogáns öccse veszi át, akinek első intézkedései épp egy véres polgárháború felé sodorják a szigetországot, a franciák az áruló Sir Godfrey segítségével pedig pont ezt a felfordulást szeretnék kihasználni. Robin Longstride és néhány bajtársa egy véletlen folytán akaratlanul csöppen bele az események forgatagába, de Nottinghambe érkezve már esélyük sincs kimaradni a történelmileg amúgy nem mindig hiteles meséből.

Robin Hood legnagyobb ellensége a forgatókönyv, a papírra vetett sorok ugyanis sokszor értethetetlen, a cselekményt sokszor megakasztó mellékszálakat próbálnak meg elmesélni, miközben maga az alaptörténet elbeszélése is sok helyen megbotlik. Többek között nem derül fény Robin igazi indítékaira, nem tudjuk meg, és bár kapunk egy suta magyarázatot arra, hogyan is lesz egy szegény sorból jött, hűséges katonából a tolvajok fejedelme, a két és fél órás játékidő alatt ennek kibontására sokkal több lehetőség kínálkozott. Mindezek ellenére a film hossza közel sem zavaró, Ridley Scott ugyanis egy percig se próbál a klasszikus, általunk sok formában ismert képre támaszkodni, egy teljesen sajátos Robin Hoodot teremtett meg, melyben a realista történelmi akció és a romantizált kalandfilmek egyvelege talál egymásra.

http://www.cinemablend.com/images/news/16294/_1261599769.jpg

Ehhez kiválóan statisztálnak a színészek, akikről a filmhez hasonlóan, meglepően felemásan nyilatkozott a szaksajtó. Sokan unottnak és érdektelennek tartják Crowe játékát, szerintünk azonban teljesen rendben volt a szerepben nyújtott alakítása, ahogy annak is csak örülni tudunk, hogy a Marion szerepére korábban kiszemelt Sienna Millert Cate Blanchettre cserélték le. A színészi felhozatal egyébként igazán impozáns, ugyanis William Hurt és Mark Strong is aktívan kiveszi a részét az erős játékból.

Az apró tüskék ellenére a Robin Hood egy igenis élvezhető film, ami a forgatókönyv izzadságszagú húzásai ellenére remek kikapcsolódást nyújthat egy forró nyári délutánon, ugyanis megfelelő arányban keveredik benne a romantika, a kocsmahumor és az egész látványosan és ügyesen megkomponált harcjelenetek, bár utóbbi esetében erősen érezni a Gladiátor ismert stílusjegyeit, mégse úgy fogunk emlékezni Ridley Scott új monumentális filmjére, mint egy időben áthelyezett szandálos történelmi mesére."

DVD-s cikk Guy Ritchie interjúval

2010.05.24. 14:10, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.14. 15:45

Itt egy tök jó cikk, mely a DVD megjelenésének napján jelent meg:

"Mától kapható DVD-n a Sherlock Holmes. A folytatást valószínűleg ősszel kezdik forgatni. A DVD-t megnyerheti a metropol.hu játékában.

A Sherlock Holmes-könyvek nagy rajongójának hírében áll. Ezért döntött úgy, hogy filmet készít a legendás detektívről?
– Nos, elsősorban rendező vagyok, így annak, hogy jól ismerem a Holmes-novellákat, természetes következménye, hogy egy nap meg is filmesítem őket. Szerintem ha Conan Doyle idejében lehetett volna forgatókönyvet írni, ő azt írt volna. Sherlock Holmes ráadásul egy közismert és szórakoztató figura, udvariatlan dolog lett volna nem forgatni róla.

Milyen kihívásokat jelentett a karakterek felfrissítése a mai mozirajongók ízlésének megfelelően?
– Szerintem ez nem tudatos, hanem természetes folyamat volt. A jelen mindenképpen be fogja magát rágni a történetbe: a narratívát a kollektív tudatalatti és a mai idők is meghatározzák. Játékként fogtam fel a dolgot: van egy általános elképzelés arról, hogy hogyan kell Holmes-t ábrázolni, az én dolgom pedig az, hogy ennek testet adjak. Ezen keresztül érti meg igazán az ember a kollektív tudatalatti jelentését, és ettől lesz igazán élvezetes a munkám. De az egész magától történik.

A szereplőválasztás is ideális… de hogyan alakult ki?
– Robert Downey Jr.-ra egy nagyszerű véletlen segített rátalálni. Teljesen másról beszélgettem vele, az ölemben ott feküdt a forgatókönyv, és megkérdeztem, szerinte ki lenne az ideális Holmes. Egyik dolog követte a másikat, és rájöttem, hogy épp a tökéletes Sherlock Holmesszal beszélgetek. Ami Watsont illeti: Jude Law és én hosszú hónapokkal ezelőtt találkoztunk egy hotelben. Nekem az volt a fő dol­gom, hogy bemutassam Robertnek, és reménykedjek, hogy a találkozás első tíz másodperce rendben lesz. Úgy is volt, és így tökéletes páros vált belőlük.

Igen, ez látszik a vásznon is.
– És nem csak ott. Ta­pasztalataim szerint akik jól kijönnek egymással magánemberként, a vásznon is jó páros lesznek.

A viktoriánus London milyen vizuális élményt jelent majd BluRayen?
– A technológia nagy rajongója vagyok, és ha valami igazi BluRay-élményt jelenthet, akkor ez a film az. Sok időt töltöttünk el a látvány kidolgozásával, mivel a film főszereplői közé tartozik London városa is. A BluRay maximálissá teszi a filmélményt."

Robin Hood

2010.05.23. 10:43, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.13. 16:05

Ma került a mozikba Mark Strong (Blackwood) legújabb filmje a Robin Hood, melyet külföldön holnap kezdenek vetíteni a mozik. Mark Stronggal és új filmjével kapcsolatban itt egy cikk:

"A 46 éves színész sokáig jófiúkat játszott, de mostanában átpártolt a rosszfiúkhoz. Ridley Scott új filmjében, a Robin Hood-ban a király áruló csatlósának szerepét kapta.

Mark Strong brit színész, aki a cannes-i filmfesztivál nyitófilmjeként vetített Robin Hood "gonoszát" alakítja, szeret "rosszakat" játszani - és kritikusai szerint jól is csinálja.

Hollywood hamar felfedezte ebbéli tehetségét, amelyet olyan filmekben kamatoztatott, mint a Sziriána vagy a Sherlock Holmes.

"Szeretem ezeket a karaktereket, színészként jó kis erőpróba, hogy ne kétdimenziós figuraként jelenítse meg őket az ember, hanem valamit adjon is hozzá" - mondta el Strong a közelmúltban a Robin Hood reklámkampánya kapcsán.

"Korábban jófiúkat és vígjátéki szerepeket játszottam, és örömmel teszem azt a jövőben is. De most nagyon jól érzem magam a gonosz hősök gazdag világában" - mesélte, majd hozzátette, hogy igazából egy színész sokkal kevésbé tudja befolyásolni a karrierjét, mint azt az emberek gondolnák.

A 46 éves színész tapasztalata szerint a dolog nem úgy megy, hogy valaki elhatározza: "na, akkor én most főszereplő leszek". A színésznek ki kell várnia a megfelelő szerepet és jól kell választania a kínálkozó lehetőségek közül - hangsúlyozta.

Strong Sir Godfrey, a király áruló csatlósának szerepét kapta Ridley Scott Robin Hoodjában.

Mint magyarázta, "Godfrey jellemében az a csavar, hogy hitszegő - elárulja országát a franciáknak -, de az motiválja, hogy tetteivel előre jusson és nem velejéig gonosz". Ugyanakkor a valóságban semmilyen mítoszban, legendában vagy dokumentumban nem szerepelt, ezért úgy kellett kitalálni a figuráját, hogy beleilleszkedjen az ismert történelmi környezetbe.

Stong szerint Scott filmverziója azért fontos, mert segít megérteni, miért lett Robin Hoodból törvényen kívüli. A rendező a történelmi eseményekből kiindulva építette fel újra a legendás népi hős alakját úgy ábrázolva, ahogy az abban a korban valóban megtörténhetett. Scottnál Robin "fiatal legényként megy a keresztes háborúba, s mikor férfiként visszatér, nem találja a helyét". A Robin Hood csütörtöktől látható a magyar mozikban."

És persze a premier napja már meg volt, ahol pár kép készült Markról, remélhetőleg nemsokára többet is láthatunk:

Actor Mark Strong  attends the Opening
Ceremony Dinner at
the Majestic Hotel during the 63rd International Cannes Film
Festival
on May 12, 2010 in Cannes, France. Actor Mark Strong attends the Actor Mark Strong attends the Actor Mark Strong and Jester attend the Actor Mark Strong and wife attend the

MTV Movie Awards 2010

2010.05.20. 18:30, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.12. 19:40

Mára két fontos hírem van: az első, hogy kihírdették a 2010-es MTV Movie Awards jelöltjeit - ezúttal már rövid listában. Sajnos a hosszú listás 10 jelölésből csak 1 kategóriában jutott tovább a Sherlock Holmes, de azt hiszem ebben a kategóriában igazán méltó lenne a díjra:

Szavazz rá, hogy elvihesse ebben a kategóriában a díjat - katt a fenti linkre!

A másik fontos hír, hogy mától lehet megvenni a Sherlock Holmes DVD-t és Blurayt. A film négyféle változatban jelent meg, sokféle nyelven és rengeteg extrával. Ha szeretnél még több részletet megtudni róluk, akkor katt ide, ha képeket akarsz látni róla, akkor pedig ide. Nekem meg van már, és Neked?

Marie Claire, Malibu, folytatások

2010.05.19. 15:19, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.11. 17:45

Megjelent pár kép Rachel McAdamsről (Adler), melyek még a Marie Claire amerikai fotósorozathoz készültek. Rachel gyönyörű rajtuk, érdemes megnézni őket közelebről:

http://rachelmcadams.org/photos/albums/userpics/marieclaire4.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/marie%20claire/normal_Shot_07_081.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/marie%20claire/normal_Shot_08_111.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/marie%20claire/normal_Shot_09_083.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/marie%20claire/normal_Shot_10_126.jpg

Robert Downey Jr.-ról (Holmes) pár paparazzi kép jelent meg, melyen mint mindig tök viccesen néz ki. Ezúttal feleségével, Susan Downeyval kapták lencsevégre, miközben vásárolni voltak Malibuban:

Actor Robert Downey Jr. and his wife
Susan Downey out shopping in
Malibu, CA. Actor Robert Downey Jr. and his wife
Susan Downey out shopping in
Malibu, CA. Actor Robert Downey Jr. and his wife
Susan Downey out shopping in
Malibu, CA. Actor Robert Downey Jr. and his wife
Susan Downey out shopping in
Malibu, CA. Actor Robert Downey Jr. and his wife
Susan Downey out shopping in
Malibu, CA.

És itt van még pár jövőbeli filmmel kapcsolatos cikk: az első a Vasember 3-ról és az újabb gonosztevőről, Mandarinról szól:

"Jon Favreau rendező, a Vasember 2. amerikai bemutatójának alkalmából elárulta, szeretné, ha Vasember ősi ellensége, Mandarin lenne a harmadik rész főgonosza.

A direktor, aki Happy Hogan szerepében maga is feltűnik mindkét Vasember filmben elmondta, egyelőre fogalma sincs milyen lesz a folytatás, ugyanis addig mozikban kerül a Thor, az Amerika Kapitány és a Bosszúállók is, így nehéz lesz újat mutatni.

S bár tervei szerint Mandarin lehetne a következő rész Ivan Vanko-ja, a képregényhez képest jó néhány módosítást igényel a karakter. A Marvel ’63as képregény sikerében Mandarin és a Fing Fan Foom nevű sárkány együtt szállnak szembe Tony Stark-kal, majd később Mandarin főszereplésével elkészült a War amchine című spin-off is, melyben Mandarin hatalmas erejével időeltolódást hozott létre hozott létre a Távol Keleten és egész Kínát visszajuttatta a feudális korba, majd avatárjai feldúlták Hongkong városát. A Mandarin és Vasember közötti végső ütközetre végül Hongkongban került sor.

Minden esetre a hazai premier után, Amerikában egy héttel később bemutatott Vasember 2. nyerte a jegybevételi versenyt az észak-amerikai piacon is, 134 millió dollárral. Nálunk szintén Robert Downey Jr és legyőzhetetlen páncélja voltak a legnépszerűbbek, ezúttal 33 719 magyar rajongó váltott jegyet a népszerű képregény adaptáció második részére."

A másik cikk pedig a HA/VER (Kick Ass) folytatásáról szól, melynek első része június 17-én fog megjelenni nálunk:

"Egy HA/VER nem elég! Az évtized kultfilmjének ígérkező HA/VER (Kick-Ass, hazai bemutató: június 17.) angliai és amerikai premierje után nem sokkal máris megszületett a döntés: a producerek ragaszkodnak a folytatáshoz, és úgy látszik, a főszereplők is szívesen bújnak újra őrült képregényhős-jelmezükbe.

A 2. rész címe Balls to the Walls! lesz (vagyis: Golyókat a falra!), a főszereplők, Aaron Johnson és a Superbad-ben McLovinként híressé vált Christopher Mintz-Passe biztosan visszatérnek. A rendező és az író újabb sötét árnyalatokat és tarantinói abszurd jeleneteket ígér – de azt már az első résszel is bebizonyították, hogy a vígjáték műfaja náluk összefér a véres akciójelenetekkel. A bemutatót 2012-re ígérik.

– Állítólag úgyis 2012-ben lesz a világvége – nyilatkozta a Csillagpor-t is jegyző rendező, Matthew Vaughn. – A mi célunk a HA/VER-rel és folytatásaival az, hogy olyan filmek szülessenek, amiket szívesen néz az ember, ha éppen a világvége előtt, alatt vagy után van."

Amerika lányai rákattantak Vasemberre

2010.05.18. 17:34, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.10. 14:05

A Vasember 2. a magyarok körében is népszerű, de a tengeren túlon egyenesen bomba siker - igaz, náluk csak a múlt héten kezdték el vetíteni. A nagy kérdés az, hogy mi lesz a héttől kezdve, ugyanis most fog megjelenni a nagy vetélytársnak számító Robin Hood is (érdekes, hogy az egyikben Robert Downey Jr., míg a másikban Mark Strong szerepel, akik ugye a Sherlock Holmesban is nagy ellenfelekként lépnek színre):

"Az Egyesült Államokban csak ezen a hétvégén nyitó Vasember 2 133,6 millió dolláros bevétellel robbant be a 4380 moziba, ahol a filmet vetíteni kezdték, és ezzel a Paramount stúdió eddigi legerősebben nyitó filmje lett. A Vasember 2 kb. 35%-kal erősebben indult, mint a 2008-as első rész - amely a nyitóhétvégén 98,6 millió dollárt keresett -, és minden idők legerősebb nyitó filmjeinek listáján az ötödik helyet szerezte meg (csak a három napos nyitásokat számolva).

http://www.origo.hu/i/1005/20100510ironman2.jpg

Hogy a film hosszútávon mennyire tud jól teljesíteni, az a hétvégén derül majd ki, amikor erős riválist kap Ridley Scott Robin Hood-ja személyében. Mindenesetre költségei máris megtérültek: világszerte 327,6 millió dollárt keresett eddig a film, ami összesen 320 millióba került (ebből 170 millió volt a gyártás és 150 millió a marketing).

A Vasember 2-re 60%-ban férfiak, 40%-ban nők voltak kíváncsiak, de a vetítéseket követő közvélemény-kutatások szerint a női nézőknek ugyanannyira tetszett a film, mint a férfiaknak. A Paramount stúdió forgalmazási vezetője lelkesen nyilatkozta, hogy a film olyan népszerű volt a nők körében, mintha a Szex és New York 2-ről lett volna szó, és sokan az anyukájukat is elvitték rá.

A Vasember 2 mellett nem volt más országos premier az USA-ban. A világ négy különböző pontján született négy csecsemőt követő Babies című francia dokumentumfilmet 534 moziban kezdték vetíteni, és összesen 1,6 millió dollárt hozott. A múlt héten bemutatott Rémálom az Elm utcában hatalmasat zuhant: bevétele 72%-kal volt kevesebb most, mint a nyitóhétvégén. A horrorfilm most 9,2 milliót keresett és összbevétele eddig 48,5 millió."

A tízes toplista (zárójelben a hétvégi bevétel és az eddigi összbevétel millió dollárban):

1. Vasember 2 ($133,6/$133,6)
2. Rémálom az Elm utcában ($9,2/$48,5)
3. Így neveld a sárkányodat ($6,8/$201,1)
4. Párterápia ($5,3/$80,9)
5. Ilyen a formám ($4,3/$29,4)
6. Drágán add a rétedet (Furry Vengeance) ($4/$11,6)
7. A titánok harca ($2,3/$157,8)
8. Death at a Funeral ($2,1/$38,3)
9. The Losers ($1,8/$21,5)
10. Babies ($1,6/$1,6)

Újabb "négymilliárdos" nyárra számít Hollywood

2010.05.17. 14:05, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.09. 16:50

"A tavalyi nyár négymilliárd dollárt (915 milliárd forintot) is túlszárnyaló észak-amerikai mozijegybevételi rekordja után a Vasember 2. forgalmazásával kezdődő idei nyári szezonra is hasonló eredményt vár a hollywoodi filmipar. Jeff Bock, az Exhibitor Relations vezető mozis elemzője szerint már rögtön a Vasember folytatása szállíthatja az első milliárdos bevételt a jegypénztárakba. Emellett több érv is szól: a nyáron nem lesz más szuperhős-film, az eredeti produkció nagyon sikeresnek bizonyult Robert Downey jr. főszereplésével, és a folytatások rendszerint pénzügyileg sikeresebbek az első produkciónál.

Még az is megeshet, hogy a Vasember 2. A sötét lovaghoz hasonló kasszasiker lesz - utalt a szakember a Batman-folytatás két évvel ezelőtti parádés hétvégi nyitányára, amelyen 158,4 millió dollárért (35 milliárd forintért) fogytak el a jegyek Észak-Amerikában. Ez a nyár megint nyugodtan nevezhető a folytatások szezonjának: kilenc folytatás jön, köztük a Szex és New York 2., a vámpíros Alkonyat-filmek harmadik, Napfogyatkozás című része és az 1987-ben indult Predator-sorozat újabb epizódja, az Antal Nimród rendezésében készült Predators. Paul Dergarabedian boxoffice-elemző szerint a folytatások és a 3D-ben a mozikba kerülő hét produkció lendíthet akkorát az üzleten, hogy akár a tavaly nyári csúcs is megdőlhet. A Shrek a vége, fuss el véle című 3D-s animációjától szintén sokat vár a DreamWorks. A negyedik Shrek-film már csak azért is nagy befutó, mert ezzel zárulnak a zöld ogre kalandjai. A Pixar műhely a szintén 3D-s Toy Story 3 sikerében bízik, amely az eddigi részek előzményfilmjeként készült el. A bevételeket szaporíthatja Julia Roberts Eat, Pray, Love című romantikus vígjátéka és a The Expendables című akciómozi is, amelyben egy sor letűnt akciósztár - Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis - mutatja meg, hogy még nem érdemes leírni őket."

Izmok, boldogság és Tony Awards

2010.05.16. 10:41, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.07. 17:35

Robert Downey Jr.-nak (Holmes) kemény munkájába és pár plusz kiló izomba került a Vasember 2.-re való felkészülés, derül ki a következő cikkből:

"Robert Downey Jr. nagyjából kilenc kiló izmot épített magára a Vasember 2 című filmhez, de míg az első részre hagyományos, nagy súlyokkal dolgozó edzéssel készült majdnem fél évig, addig a második részre néhány hét alatt kellett felkészülnie - írja az Us magazin. A személyi edzőjével hetente legalább háromszor másfél órát edzettek, emelett hetente legalább háromszor kungfuzni is járt. A színész eléggé unta a monoton edzéseket, ezért az edzőnek, Brad Bose-nak mindenféle szórakoztató módszereket kellett kitalálnia. Downey többek között tízkilós kalapáccsal csapkodott autógumikat, homokkal töltött tűzoltócsöveket húzott magával, bambuszrúdra erősített gumikon lógó súlyokat próbált meg emelgetni, mindenféle szerkezettel függeszkedett. "Megpróbáltunk egyedi, szórakoztató és egyáltalán nem drága edzőfelszereléseket használni" - mondta az edző az Us magazinnak."

Jude Law (Watson) jelenleg nagyon boldog Sienna Millerrel, és ezt a nyilvánosság előtt is megmutatták a múlt heti Met Gálán:

"A színész mióta felelevenítette exmenyasszonyával a viszonyt, arról áradozik, hogy mennyire boldog – írja a Star Pulse. Hétfőn be is mutatták a nagy nyilvánosságnak, hogy ismét mennyire jóban vannak, hiszen együtt jelentek meg a Costume Institute Gálán. „Nagyon boldog vagyok” – mondta, de ennél többet nem osztott meg a nagyérdeművel. Sienna Millerrel 2005-ben bontották fel az eljegyzésüket, mert Law gyermekeinek dajkávál csalta meg őt."

Itt egy újabb cikk a nemrég kihírdetett 2010-es Tony Awards jelöltjeiről, melyben esélyesnek tartják Jude Lawt a díj elnyerésére:

"Nemrég nyilvánosságra hozták az idei, 64. Tony-díj jelöltjeit. A 2010. június 13-án megrendezésre kerülő díjkiosztón hollywoodi sztárok is versengenek a rangos elismerésért. Többek között Jude Law, Catherine-Zeta Jones, Denzel Washington és Scarlett Johansson is az esélyesek között van.

A színházi világ legrangosabb elismerésének számít a Tony-díj, amelyet először 1947. április 6-án osztottak ki. Akkor az este nagy nyertesének számított Arthur Miller, Ingrid Bergman és Elia Kazan. 1978-ban kezdte el a televízió is közvetíteni a "színházi Oscar-díjkiosztó" gáláját, amelyet azóta is évről-évre milliónyian követnek élőben a tévében.

Idén is végigizgulhatja minden színházrajongó az eseményt, amely ismét New Yorkban, a Radio City Music Hallban kerül megrendezésre. Ebben az évben azért is övezi fokozott érdeklődés a gálát, mert hollywoodi szuperprodukciók sztárjai is találhatóak a jelöltek között.

A legjobb színész kategóriában igazi nagyágyúk versenyeznek egymással. Jude Law a Hamletben nyújtott alakításával vívta ki a szakma elismerését, Liev Schreiber pedig Arthur Miller Pillantás a hídról című drámájában nyújtott kiemelkedő alakítást. Ám mellettük Alfred Molina, Christopher Walken és Denzel Washington is esélyes a díjra.

Catherine Zeta-Jones a Kis éji zene(A Little Night Music) című kosztümös, zenés darabban vette le lábáról a szőrös szívű kritikusokat. Ő a legjobb musicalszínésző kategóriában indul nagy esélyekkel. Scarlett Johansson pedig szintén az Arthur Miller darabban kápráztatta el a közönséget Liev Schreiber csábító mostohalányaként, és ezzel a legjobb női mellékszereplő lehet.

A legjobb zenés darabok között az afrobeat zene úttörőjének, Fela Kutinak az életéről készült, hihetetlen népszerűségnek örvendő Fela! című musicalt tartják a Green Day zenéjét feldolgozó American Idiot nagy ellenfelének. Míg a legjobb színdarab címért négy kiváló darab versenyez: Donald Marguiles Time Stands Still , Sarah Ruhl In the Next Room, Geoffrey Nauffts Next Fall, és John Logan Red című műve."

Jude Law a jelöltek kihírdetésén is megjelent, ahol pár kép is készült a sztárról:

Jude
Law leaves the Millennium Hotel after attending the Meet the
Nominees
Press Reception for the 2010 Tony Awards. Law is nominated
for Best
Performance by a Leading Actor for his role in Jude
Law leaves the Millennium Hotel after attending the Meet the
Nominees
Press Reception for the 2010 Tony Awards. Law is nominated
for Best
Performance by a Leading Actor for his role in Jude
Law leaves the Millennium Hotel after attending the Meet the
Nominees
Press Reception for the 2010 Tony Awards. Law is nominated
for Best
Performance by a Leading Actor for his role in Jude
Law leaves the Millennium Hotel after attending the Meet the
Nominees
Press Reception for the 2010 Tony Awards. Law is nominated
for Best
Performance by a Leading Actor for his role in Jude
Law leaves the Millennium Hotel after attending the Meet the
Nominees
Press Reception for the 2010 Tony Awards. Law is nominated
for Best
Performance by a Leading Actor for his role in

VOX Magazin

2010.05.15. 11:11, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.06. 10:05

Az ehavi VOX Magazinban megjelent egy igen hosszú cikk sok-sok képpel a Vasember 2.-ről, melyeket itt most el is tudtok olvasni:

 

Ezentúl a Galleryben is megtalálhatjátok a terjeselmes cikket, és ezért ezer köszönet FunnyZorronak!

Tony Awards 2010

2010.05.14. 15:37, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.05. 11:30

Jude Lawt (Watson) jelölték a 2010-es Tony Awards-on, Legjobb színész kategóriában a Hamletben való alakításáért. A további kategiák jelöltjeit ide kattintva olvashatjátok el, és itt van egy cikk is:

"Catherine Zeta-Jones, Jude Law, Denzel Washington és Kelsey Grammer is az idei Tony-díjra jelöltek között szerepel. A rangos Broadway-díj jelöltjeinek listáját kedden hozták nyilvánosságra a szervezők. Washingtont a Fences című darabban, Law-t a Hamletben nyújtott alakításáért nevezték a legjobb színész kategóriában. Zeta-Jones az A Little Night Music, Grammer pedig az Őrült nők ketrece című musical főszereplőjeként jutott a jelöléshez. Az Őrült nők ketrece 11 jelölést kapott, köztük a legjobb musicalfelújítás díjára is esélyes.

A legjobb musical kategória jelöltjei a Green Day rockegyüttes dalaiból született American Idiot, a Memphis, a Million Dollar Quartett és a Fela!. Utóbbi szintén 11 jelölést válthat díjra.

A legjobb dráma Tony-díjáért Sarah Ruhl In the Next Room, Geoffrey Nauffts Next Fall, John Logan Red és Donald Marguiles Time Stands Still című színműve versenyez.

A drámai színészi díjakra Washington és Law mellett Alfred Molina (Red), Liev Schreiber (Pillantás a hídról) és Christopher Walken (A Behanding in Spokane) is esélyes.

A drámai színésznő kategóriában Viola Davis (Fences), Valerie Harper (Looped), Linda Lavin (Collected Stories), Laura Linney (Time Stands Still) és Jan Maxwell (The Royal Family) nyerhet Tonyt.

A június 13-i Tony-gálán életműdíjat kap Alan Ayckbourn, a The Norman Conquests-drámatrilógia írója és Maria Seldes színésznő. A ceremóniát a CBS tévécsatorna közvetíti a New York-i Radio City Music Hall-ból."

Illetve egy videó a jelöltek kihírdetéséről:

És felkerült a netre pár újabb kép a Met Gáláról, melyen Jude Law Sienna Miller társaságában vett részt:

Sienna Miller and Jude Law make
the reconcilliation official,
appearing together on the red carpet at the annual Costume Institute
Gala. The couple split in 2005 after Law was revealled to have had an
affair with his children's nanny. This year's theme of the celeb-strewn
gala was 'American Woman : Fashioning a National Identity' The event was
held at the Metropolitan Museum of Art in New York. Sienna wears an
Emilio Pucci dress and Solange Azagury-Partridge jewels. Sienna Miller and Jude Law make
the reconcilliation official,
appearing together on the red carpet at the annual Costume Institute
Gala. The couple split in 2005 after Law was revealled to have had an
affair with his children's nanny. This year's theme of the celeb-strewn
gala was 'American Woman : Fashioning a National Identity' The event was
held at the Metropolitan Museum of Art in New York. Sienna wears an
Emilio Pucci dress and Solange Azagury-Partridge jewels. Sienna Miller and Jude Law make
the reconcilliation official,
appearing together on the red carpet at the annual Costume Institute
Gala. The couple split in 2005 after Law was revealled to have had an
affair with his children's nanny. This year's theme of the celeb-strewn
gala was 'American Woman : Fashioning a National Identity' The event was
held at the Metropolitan Museum of Art in New York. Sienna wears an
Emilio Pucci dress and Solange Azagury-Partridge jewels. Sienna Miller and Jude Law make
the reconcilliation official,
appearing together on the red carpet at the annual Costume Institute
Gala. The couple split in 2005 after Law was revealled to have had an
affair with his children's nanny. This year's theme of the celeb-strewn
gala was 'American Woman : Fashioning a National Identity' The event was
held at the Metropolitan Museum of Art in New York. Sienna wears an
Emilio Pucci dress and Solange Azagury-Partridge jewels. Sienna Miller and Jude Law make
the reconcilliation official,
appearing together on the red carpet at the annual Costume Institute
Gala. The couple split in 2005 after Law was revealled to have had an
affair with his children's nanny. This year's theme of the celeb-strewn
gala was 'American Woman : Fashioning a National Identity' The event was
held at the Metropolitan Museum of Art in New York. Sienna wears an
Emilio Pucci dress and Solange Azagury-Partridge jewels.

Celebrities attending the
Metropolitan Museum Of Art's 2010 Costume
Institute Ball, The Metropolitan Museum of Art in New York City, NY. Celebrities attending the
Metropolitan Museum Of Art's 2010 Costume
Institute Ball, The Metropolitan Museum of Art in New York City, NY. Celebrities attending the
Metropolitan Museum Of Art's 2010 Costume
Institute Ball, The Metropolitan Museum of Art in New York City, NY. Celebrities attending the
Metropolitan Museum Of Art's 2010 Costume
Institute Ball, The Metropolitan Museum of Art in New York City, NY. Celebrities attending the
Metropolitan Museum Of Art's 2010 Costume
Institute Ball, The Metropolitan Museum of Art in New York City, NY.

 
Adatok

Az oldal 2010. február 05.-én nyitotta meg a kapuit. Témája a 2009 évvégén megjelent, Guy Ritchie által rendezett Sherlock Holmes film és azok színészei. 2011. decemberében érkezett meg a folytatás, mely az Árnyjáték alcímet kapta, valamint azt rebesgetik hogy hamarosan érkezik a harmadik rész is. Egy főszerkesztője (Fawkes) és két társszerkesztője (Melenda és Gazpacho) van. Ajánlott böngésző: Firefox. Sok modullal és majdnem mindennapi frissel várunk.

Oldal nyitása: 2010. február 05.
Szerkesztő: Fawkes
Oldal témája: Sherlock Holmes
Oldal nyelve: magyar
Ajánlott böngésző: Firefox

~¤~

Rendezte: Guy Ritchie
Sherlock Holmes: Robert Downey Jr.
Dr. John Watson: Jude Law
Irene Adler: Rachel McAdams
Mary Morstan: Kelly Reilly

 
Chat

Csak kulturáltan! Hirdethetsz, de csak mérsékelten (vagyis ne ötvenszer, hanem csak egyszer-kétszer). Erre ott van továbbá a vendégkönyv és a reklámkönyv is. Cserére jelentkezni a chatben tudtok. Szeretettel várunk mindenkit!

VK                                        RK

SH Fórum 
Fontos időpontok

A legfontosabb dátumokat mindig megtalálod itt, most már sok extra infóval is!:

Cím? - Black Sea; Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - Robinson kapitány; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.12.05.; Amerikai premier? - 2015.01.23.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kódjátszma (The Imitation Game); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Stewart Menzies; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.11.14.; Amerikai premier? - 2014.12.25.; Magyar premier? - 2015.01.29.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Merlin; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.01.29.; Amerikai premier? - 2015.02.13.; Magyar premier? - 2015.02.12.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Child 44; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Raisa Demidov; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.04.17.; Amerikai premier? - 2015.04.17.; Magyar premier? - 2015.04.16.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron); Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.04.23.; Amerikai premier? - 2015.05.01.; Magyar premier? - 2015.05.07.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Aloha; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Tracy; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.09.04.; Amerikai premier? - 2015;05.29. Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - A kém (Spy); Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - ?; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.06.05.; Amerikai premier? - 2015.05.22.; Magyar premier? - 2015.06.04.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Southpaw; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Maureen Hope; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.07.31.; Amerikai premier? - 2015;07.31.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Spotlight; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Sacha Pleiffer; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.; Amerikai premier? - 2015.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Prometheus 2.; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Elizabeth Shaw; Státusz? - bejelentett; Angol premier? - ?; Amerikai premier? - 2016.03.04.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Captain America: Civil War; Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - előkészületek; Angol premier? - 2016.04.29.; Amerikai premier? - 2016.05.06.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

 
Egyéb oldalak

További oldalak:

Szerkik további oldalai:

 

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)